Hoe te bepalen dat jouw niche markt de juiste is

Wanneer je eenmaal een aantal ideeëen hebt over je niche markt, is het essentieel om uit te vinden of deze groep gepassioneerd genoeg is om de T- shirts te kopen die jij ze gaat aanbieden. .

We raden je aan om Google Shopping een bezoek te brengen om te zien of er T- shirts zijn die al zijn verkocht aan de gekozen doelgroep. Ook raden wij aan om Google search te gebruiken om te zien of er een gekwalificeerd publiek bestaat dat actief op blogs of forums over het onderwerp discussieert en meteen een potentieel klantennetwerk bij elkaar brengt.

Het is zelfs mogelijk om Google Shopping te gebruiken voor het raadplegen van websites die nieuwe ideeën zouden kunnen hebben over wat er verkocht kan worden aan de niche markt waar jij je op richt.

Voordat je je Teezily campagne start is het belangrijk dat je de volgende vragen beantwoordt:

  1. Bestaat jouw doelgroep hoofdzakelijk uit gepassioneerde en trotse mensen?
  2. Kan jij hen een design aanbieden die aan één van de drie hiervoor genoemde eisen voldoet?
  3. Heb je genoeg tijd om je T- shirt te promoten?
  4. Kan je effectief publiek bereiken vai Facebook?

Als je deze vragen allemaal positief kan beantwoorden, wacht dan niet en lanceer je campagne nu!

Pro Tip: Wanneer je je op een niche markt richt die een ecologisch- gerelateerd doel steunt, vergeet dan niet dat je je ook kan richten op degenen die er tegen zijn! Dit zou eventueel je kansen verdubbelen op succesvolle campagnes.

We willen je vragen om de onderstaande websites te bezoeken om er zeker van te zijn dat je geen campagne lanceert met een handelsmerk voor merken die hun producten in Europa kunnen verkopen.

  • Oami (Office for Harmonization in the Internal Market)
  • Wipo (Annuaire des Offices des Marques par pays)