Andere internet websites: Ebay, Instagram, Wikipedia, Pinterest, Teescover

Je kan ook meerdere andere websites bekijken om ideeën te krijgen over niche groepen waarop je je kan richten en waarvan je de potentie kan bepalen, door naar Audience Insights te gaan.

Je kan al de volgende T- shirt websites bekijken om een helder beeld te krijgen van wat je potentiële klanten graag dragen:

http://zazzle.com/

http://www.redbubble.com/

http://www.spreadshirt.com/

http://amazon.com

http://pinterest.com

http://ebay.com

http://www.snorgtees.com/t-shirts/best-sellers

http://redbubble.com

http://wikipedia.org

http://smallfbtools.com

eBay 

Je kan eBay bezoeken voor het specifieke land/de specifieke landen waar je je op richt. Start je onderzoek door te zoeken naar ‘’funny T- shirt woman’’ op eBay en isoleer de verkopen die zijn geëindigt of succesvol zijn geweest in de linker kolom.

eBay veilingen laten ook het aantal T- shirts zien dat is verkocht! Dit zorgt ervoor dat jij kan zien wat klanten apprecieerden in deze verkopen en door wat ze werden overtuigd om het te kopen. Hierdoor kan jij bepalen of dit een goed design is. Hieronder bijvoorbeeld, was maar één T- shirt verkocht.

eBay geeft jou de kans om precies te zien hoeveel T- shirts zijn verkocht met dit design. Kies voor designs die succesvolle verkoopcijfers hebben om jouw designs te inspireren zonder een exacte kopie te maken.

Instagram

Je kan de volgende hashtags op Instagram opzoeken om inspiratie en ideeën op te doen die je gemakkelijk kan gebruiken voor je designs:

#coolshirts

#iwantthisshirt

#coolshirt

#niceshirt

#teeshirt

#cooltshirt

#cooltshirtclub

#cooltshirtprint

#cooltshirtdesign

Je kan ook deze website gebruiken http://web.stagram.com/ om te zoeken naar hashtags op Instagram.

Wikipedia

Wikipedia kan je helpen om ontelbare niche markten te identificeren. We nodigen je uit om de volgende lijsten op Wikipedia op te zoeken dat je zou moeten inspireren voor je volgende campagnes.

  • Beroepen
  • Dieren
  • Sporten
  • TV Series

Pinterest

Pinterest kan je ook helpen om snel T- shirts te identiferen die jouw potentiële klanten aanspreken.

Teescover

Wanneer je een helder beeld heb van je niche markt, kan Teescover je een aantal designs laten zien die al zijn verkocht in het buitenland voor deze niche markt. Een voorbeeld voor de niche ‘’Honden’’, hieronder de resultaten: