Hoe pas je Europese designs aan voor Amerikaanse campagnes

We zijn allemaal op de hoogte van het feit dat de Amerikaanse markt een grote kans is om veel T-shirts te verkopen. De VS is een grote niche met mensen die interesse hebben gepersonaliseerde T-shirts. Nu is de grote vraag: Hoe wordt je met je Teezily campagne succesvol op de Amerikaanse markt? De volgende informatie en tips zullen je helpen om jouw

Wat vinden de Amerikanen nou eigenlijk leuk?

Na wat onderzoek op het internet zijn we erachter gekomen wat de Amerikanen leuk vinden, kijken of supporten kan de eerste stap zijn naar het vinden van nieuwe inspiratie voor jouw designs en Teezily campagnes.

Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest zijn slechts een paar van de inspiratie bronnen. Met deze tools zal het ook gemakkelijk zijn, om te zien welke ontwerpen werken aan de andere kant van de Atlantische Oceaan en daarna word er nauwkeurigere gekeken naar hoe je mensen kunt targeting en kijk je naar wat mensen kopen.

Maar er zijn andere en makkelijkere manieren om inspiratie op te doen voor nieuwe voor ontwerpen.

Gebruik maken van designs in het engels

Dit is de meest voor de handliggende tip in dit artikel.

Het voordeel van een verkoper in Europa is, dat ze meestal ervaring hebben in het vertalen van ontwerpen in het Engels of in een andere taal. De eerste tip die gegeven kan worden is te hergebruiken eerdere ontwerpen in het Engels. Maar wees voorzichtig om de woordenschat verschillen tussen Brits Engels en Amerikaans Engels op te merken.

Vervolgens, rekening houdend met de Latijns-Amerikaanse bevolking moeten we niet vergeten dat het Engels is niet de enige taal die wordt gesproken in de VS en je kunt andere talen gebruiken, afhankelijk van de beoogde niches.

Als je problemen hebt met het vertalen, vergeet dan niet dat onze Translation Team je graag willen helpen doormiddel Teezily translations App.

Grote Amerikaanse Niches

Veel Niches kun je terugvinden op de Amerikaanse markt, maar als je aarzelt bij het kiezen van een thema voor je volgende campagne, dan hebben we hier een aantal voorbeelden.

De verschillende vormen van sport kunnen worden omschreven als een echte passie voor de Amerikanen en Canadezen. Om er een paar te noemen: basketbal, American football, honkbal en hockey zijn de meest bekeken sporten in Noord-Amerika.

Je kan gemakkelijk jouw Europese design aanpassen om je te richten op supporters of een sport (let wel op de potentiële Copyright / Trademark problemen). Hier zijn enkele voorbeelden van de meest populaire teams in de Verenigde Staten: The Lakers uit Los Angeles, The Knicks uit New York, The Thunders uit Oklahoma City, The Bulls van Chicago, en The Rockets uit Houston en voor Basketbal en The Patriots uit New England, The New York Yankees voor American Football.

Sport is niet het enige design dat klanten zal trekken in de USA. De Amerikanen zijn ook grote fans van gepersonaliseerde T-shirts over huisdieren / dieren. Dat betekent dat een ontwerp over honden, katten, hamsters, vissen, cavia’s en andere soorten dieren zou zeker succesvol zijn in de Amerikaanse markt.

Desalniettemin, zijn alle grote evenementen en nationale vieringen in de Verenigde Staten erg belangrijk voor de Amerikaanse bevolking. Indien je een goede markt hebt gevonden zul je de link moeten leggen met de nationale vieringen zoals, 4 juli, de verkiezingen, Halloween, Kerstmis, Moederdag, Vaderdag, de Dag van Veteranen om gewoon een aantal te noemen, zou het misschien een groot succes.

Hopelijk vind je met al deze tips de perfecte designs voor je VS campagnes, maar aarzel niet bij vragen over jouw Teezily campagnes om ons Succes team op Facebook of per Mail: seller@teezily.com te contacteren.