Hoe creër je de perfecte Facebook pagina voor jouw campagne

 

5 SIMPLE STEP

 

Je bent vast en zeker op de hoogte van hoe belangrijk een Facebook pagina is voor jouw Teezily campagne. Facebook is de perfecte manier om 1.591 biljoen actieve maandelijkse gebruikers te bereiken. Vele onder hen kunnen potentiële klanten vormen. Volgens Facebook statistieken koopt 80% van de gebruikers een product dat wordt aanbevolen door een Facebook vriend. Tevens volgens een andere facebook statistiek is het erg belangrijk dat een product of merk een Facebook pagina heeft, want per week liken of delen 0.5% van de klanten een product of merk dat ze volgen. Dit betekent dat er per week 7.95 miljoen mensen iets liken of delen en wellicht iets kopen. En daarom bieden we graag hulp om de perfecte Facebook pagina aan te maken voor jouw Teezily campagnes.

 

Stap 1 Selecteer “creër een FB pagina voor een merk of product”

 

Het aanmaken van een facebook pagina is relatief makkelijk. Maar om een Facebook pagina op te zetten, moet je in het bezit zijn van een FB account. Zodra je een FB account hebt aangemaakt kun je een FB pagina opzetten. Ga naar “Creër een pagina” en dan zul je de volgende afbeelding zien:

 

1

Vervolgens klik je op “merk of product”.

 

Stap 2 Kies een passende naam voor jouw pagina

 

Nu zul je een categorie kiezen die past bij jouw campagne. In dit geval kunnen we geen passend onderwerk vinden dus kiezen we voor “Website”. Daarna geven we onze pagina een naam, maar we adviezeren een positieve naam die mensen in staat stelt om het eens te zijn door te liken!

 

2 

Stap 3 Vul jouw profiel gegevens in

 

Dan kun je een beschijving toevoegen aan jouw pagina en campagne. Zorg er wel voor dat je geen lange beschijving hebt, want veel bezoekers hebben geen behoefte aan onrelevante informatie.

 

3

Stap 4 Kies een passende profile en cover foto’s

 

Daarnaast is het ook erg belangrijk wanneer je jouw FB pagina opzet dat je de juiste foto’s kiest. Het is ook van belang dat je geen copyright schendt!

 

4

 

Stap 5 Vertel de FB gemeenschap over jouw pagina!

 

De laatstse stap is het bereiken van de 1.591 miljard maandelijks actieve gebruikers die jouw FB pagina kunnen liken. Maar de makkelijkste manier om ze te bereiken is je je eigen vrienden te vragen voor de eerste 100 likes.

 

5