Succesvolle Verhalen: Ik zei mijn baan op – Benjamin Marie

Veel sellers zullen zichzelf wel herkennen in het succesverhaal van Benjamin Marie. Hij begon enthousiast, gecharmeerd door het idee van makkelijk online geld verdienen, hij maakte een paar vreselijke foutsen, maar uiteindelijk is het hem gelukt succesvol te worden.

Als je net begint raak je snel de weg kwijt in de grote, boze wereld van online advertenties, en dat is precies wat er gebeurde bij de Seller van de Week. Nu dat alles achter hem ligt, adviseert hij alle andere sellers om te vertrouwen op de kennis die gedeeld wordt door andere Zilers van de online Teezily community. Hij adviseert ook om goed gebruik te maken van het onlangs gelanceerde Affiliate Programma, waarmee je zonder gedoe, gemakkelijk sales direct vanaf de Marktplaats kunt maken, zonder honderden euro’s kwijt te raken aan dure online marketing platforms. Je hoeft alleen maar je campagnes online te zetten en de internetmagiërs (die we ook wel Affiliates noemen) hun ding te laten doen!

Lees verder om meer te weten te komen over de reis van deze seller:

 

 

Hallo Bejamin! Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Normandië, Frankrijk.

 

Wat deed je voordat je Teezily carrière van start ging?

Ik was betrokken bij de opening van een bar/video game arena, genaamd WarpZone Caen. WarpZone Caen is geopend sinds afgelopen april.

 

Wat heeft je geïnspireerd om met Teezily werken?

Gedurende de periode dat Pokémon GO populair werd kwam ik op Facebook een campagne tegen die over de inwoners van Normandië ging. Toen dacht ik bij mezelf: “Dit is een geweldige kans om gebruik te maken van de Pokémon GO rage!”

 

Kun je ons vertellen over je eerste campagne?

Ja zeker, ik kan hem zelfs laten zien! – https://goo.gl/mMhA2n

Mijn allereerste campagne was gebaseerd op Pokémon GO, mijn verkoopdoel was 50 T-shirts. Op dat moment was de trend zo enorm populair dat ik dacht: “Het is nu of nooit, dit is mijn kans om online snel geld te verdienen!” Ik werd lid van elke Pokémon GO groep in Frankrijk en ik lanceerde hier en daar een advertentie. Ik was er zeker van dat ik honderden sales zou maken… Maar ik verkocht helemaal niets!

 

Wat was het moeilijkste gedeelte van je Teezily-ervaring?

Het meest ingewikkelde gedeelte was om te leren begrijpen hoe Facebook Ads werkt en hoe ik al het advies dat ik van de mensen om me heen kreeg kon toepassen. Als ik eerlijk moet zijn, was ik in het begin niet erg voorzichtig en gaf ik bijna €1000,- uit aan online advertenties zonder dat ik wist of het een goede investering was die me wat op zou leveren. Als ik toen al lid was geweest van Teezily Universiteit groepen, zou ik veel hebben geleerd van de ervaringen van andere Zilers, en dat zou me een hoop geld bespaard hebben.

 

Vind je Teezily updates zoals het Affiliate Programma nuttig voor jouw business?

In het begin was ik een beetje skeptisch over het Affiliate Programma, maar ook hier werkten de ervaringen van andere Zilers geruststellend. Dus ik besloot het een kans te geven om zo meer directe sales vanaf de Marktplaats te kunnen maken, zonder dat ik daarvoor zelf campagnes hoefde te promoten. Nu verkoop ik mijn eigen ontwerpen op de Teezily Marktplaats: Ik voeg het maximaal mogelijke aantal campagnes toe en laat de Affiliates het werk van de promotie doen. Zo verdien ik automatisch omzet waarmee ik andere projecten kan financieren. Als er één ding is dat andere sellers van mij kunnen leren is het dat je al je campagnes op de Marktplaats moet zetten! Veel sellers onderschatten de potentie maar het aantal directe sales vanaf de Marktplaats wat je hiermee kunt bereiken is geweldig!