Interview met een Super Ziler !

Werken met Teezily is een boeiend reis. We hebben de mogelijkheid om meer te leren over online marketing, online sales, en gewoon in contact zijn met onze klanten. Dit innovatieve T-shirt business geeft nieuwe inzichten in verschillende type marketing en financierings ervaring.

Hoe is het … om een Ziler te zijn? Hoe is het om te werken met deze nieuwste online tools?

Gelukkig, had ik de kans om te chatten met Teezily Sellers, om mijn ervaring met Teezily te kunnen delen. Tijdens dit gesprek met de Teezily Sellers kreeg ik een heel goed beeld van een verkoper zijn op het online platform. Ik kan je vertellen dat het super interessant is om steeds nieuwe mogelijkheden te zien.

Allereerst, was ik erg nieuwsgierig over hoe een Duitse verkoper een online-platform uit Parijs zo eenvoundig op het internet kon vinden, en  wat zijn eerste gedachtes waren over Teezily. Hij licht het toe, ik zat op Facebook… waar ik een advertentie zag met een T-shirt dat ik interessant vond. Vervolgens klikte ik daar op en zag ik dat ik de mogelijkheid had om zelf zulke T-shirts te maken en een beetje geld te verdienen. Ik kan wel zeggen dat ik in het begin een beetje sceptisch was, omdat er stond dat iedereen het kon doen en dat betekende volgens mij dat mensen niet zomaar shirts kopen, maar beginnen geld te maken met Teezily. In het begin was het best moeilijk, maar de instructie filmpjes hebben me echt geholpen om het beter te begrijpen hoe ik het beste een campagne kon starten. Als je de filmpjes kijkt, kom je erachter hoe je een goede campagne opbouwt. Ik vond het interessant en opmerkelijk om te zien dat instructie video’s echt de nieuwe sellers helpen om te weten hoe alle tools werken. Het heeft mij laten zien dat alles wat je doet, video’s, blog posts, etc… echt van waarde is voor een nieuwe Zilers.

Mijn nieuwsgierigheid hielp me om andere vragen over de organisatie te stellen als Ziler en hoe het online platform meer betekenis kan krijgen. Hij reageerde snel op dat thema; ik ben op dit moment aan het zoeken naar een nieuwe baan, omdat ik niet meer mijn oude baan kan doen. Nadat ik alle klusjes die we dagelijks doen heb gedaan, heb ik tijd om me te focussen op mijn campagnes. Voor sommige mensen, is Teezily slechts een hobby, maar voor andere is het een echte mogelijkheid en een kans om iets nieuws te leren met online marketing en tegelijkertijd wat geld te verdienen.

Bovendien, vind ik het nuttig om meer details te kennen van een campagne, zoals hoelang duurt het voordat je er een hebt opgezet, en hoe vindt je inspiratie, als ik een niche (thema) zoek ga ik naar google, eBay, Amazon etc… Wanneer ik een thema vind, ga ik naar Facebook om te zien of er niche groepen zijn en hoeveel mensen geinteresseerd kunnen zijn. Vervolgens kijk ik naar het budget dat ik wil investeren in de campagne. En dan vraag ik me af hoe lang het duurt om een campagne te plannen. Hij legt uit dat het zo rond de 5 tot 10 minuten duurt.. maar op dit moment focus ik op mijn facebook pagina met 105,000 fans en probeer ik iedere week een nieuwe campagne te beginnen… maar in de toekomst wil ik meer doen en meer campagnes te posten.

Wat ik graag van je wil weten is: Hoe creëert een Ziler designs voor zijn Teezily campagnes? Want er zijn namelijk veel verschillende effect mogelijkheden op het internet en imaging software. Voor mijn designs gebruik ik voornamelijk Photoshop maar voor designs is het makkelijker bedoelt, ook gebruik ik de designer van Teezily (TeezilyLab). Het is natuurlijk mogelijk om met Teezily op te bouwen, maar sommige sellers hebben de voorkeur om andere design software te gebruiken.

Tenslotte, als laatste vroeg ik hem over zijn doel voor de toekomst met Teezily, als seller ben je geïnteresseerd in online kennis? Ja, mijn doel is om te leven van wat ik doe met Teezily… maar voor nu is mijn doel om sales te halen van 200/300 Tees. Mijn beste resultaat is 190 Tees. Maar ik streef er naar om elke dag meer te verkopen en de resultaten mijn campagnes te verbeteren.

Kortom, kunnen we zeggen dat, ookal is er werk aan de winkel, zijn we het er over eens dat Teezily op een succesvolle manier een link weet te leggen tussen de mensen over de hele wereld. Om al deze ervaringen van onze seller te verzameling is erg zinvol en interessant. We kunnen alleen nog maar hopen dat we ze ons zo ontwikkelen als we in het verleden hebben gedaan.