Ontwerp

Ga naar onze website: https://www.teezily.com/ en klik op Start een campagne.

Selecteer het model en de kleur van het product dat je wilt personaliseren en verkopen aan jouw publiek.

Klik op Afbeelding om het design dat je hebt gecreëerd te uploaden. Bij Teezily accepteert ons ontwerp- hulpmiddel de volgende bestandsformaten: .PNG, .EPS, .JPEG, .GIF and .JPG. We raden aan om een vectorafbeelding met minimal 300 dpi of 3.0000 x 3.0000 pixels te gebruiken.

18

De afbeelding moet in het midden staan en binnen het printgebied.

Onthoud dat jouw potentiële klanten donkerdere T- shirts prefereren. Mannen prefereren zwart en donkerblauw, terwijl vrouwen roze, rood en paars lijken te prefereren. Je kan deze kleuren selecteren aan de rechterkant van het scherm.

Het is ook mogelijk om de achterkant van het shirt te bewerken door te klikken op de Achterkant knop onder het T- shirt. Onthoud wel dat dit zonder enige twijfel de prijs die wij jou bieden voor de productie zal laten stijgen en dus je winst zal verlagen voor dezelfde prijs. Daarentegen maakt de waarde in de ogen van de klant de extra kosten die we vragen om de achterkant van je shirt te printen wel weer goed. Aarzel niet om campagnes te testen met ontwerpen op de achterkant om je ROI te meten.

We zullen het in een ander hoofdstuk hebben over hoe je de mensen naar de verschillende producten die je aanbiedt kan sturen als je campagne meerdere producten heeft.

Klik op Volgende stap.