5 Fouten die je niet moet maken in jouw campagne omschrijving

Onjuiste grammatica of spelling kan je geloofwaardigheid schaden

Een fout in de grammatica of spelling in jouw campagne omschrijving kan jouw geloofwaardigheid schaden. Het is namelijk erg belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen voordat ze daadwerkelijk iets kopen. We zijn natuurlijk op de hoogte dat niet iedereen vloeiend is in alle talen, maar daar hebben we een oplossing voor. We bieden je een vertaalservice die jouw campagne omschijving kan vertalen van het Engels naar het Frans, Portugees, Italiaans, Spaans en nog veel meer!

 

Te veel information verliest relevantie

Te veel irrelevante informatie neemt de boodschap weg. Het is cruciaal dat de boodschap belangrijke informatie bevat om de klant te helpen in het besluit om een product aan te schaffen. Daarom zul je in je campagne omschrijving korte zinnen moeten gebruiken met informatie als, “Beperkte editie” of “Niet beschikbaar in winkels”. Zorg er wel voor dat de campagne omschrijving maximaal 100 woorden is!

 

Betalingsmethode niet speciferen

De klanten verwachten dat de campagne beschrijving informatie bevat over de betalingsmethodes. Indien jouw klanten er pas achter komen dat ze niet kunnen betalen met bepaalde betalingsmethodes bij het afrekening, zullen ze erg teleurgesteld zijn. In sommige landen maken ze geen gebruik van de internationale betalingsmethodes, bijvoorbeeld, in Nederland gebruiken ze voornamelijk IDEAL en in België gebruiken de meeste mensen Mr Cash. Deze methodes zijn lokale betaalmiddelen, daarom willen mensen graag van te voren weten of ze deze betalingsmethodes kunnen gebruiken.

 

Vergeet niet om de maattabel te vermelden

Vergeten om de maattabel te benoemen is erg inefficiënt. Veel klanten gaan ervan uit dat de maten die Teezily hanteert hetzelfde zijn als hun lokale maten. Daarom is het van belang om in je campagne omschrijving aan te geven. Je wilt niet dat je klanten hun bestellingen terugsturen met als reden problemen met de maat.

 

Vergeet niet relevante kortingen te benoemen

Je moet zeker niet vergeten om kortingen te benoemen. Het is van belang voor de klanten dat ze op de hoogte zijn van kortingen. Combineer de sleutelwoorden “Limited edition” met “Korting” en jouw klanten zullen hoogstwaarschijnlijk een aankoop doen. Een ander voorbeeld voor je campagne omschrijving is aangeven dat wanneer klanten meerdere items kopen ze kunnen besparen op de verzendkosten.