Omschrijving

In dit gedeelte zullen we een titel en een korte omschrijving toevoegen die iedereen kan lezen wanneer ze naar jouw pagina gaan. We zullen ook de duur van de campagne kiezen en de URL voor de webpagina.

Het is essentieel dat je een bepaald gevoel van exclusiviteit creëert in je omschrijving. Je klanten willen niet dezelfde kleding dragen als hun buren, vrienden of collega’s, dus maak het uniek! Door sommige woorden in dikgedrukte of schuine letters te schrijven kan je je publiek aansporen om je producten aan te schaffen. Je hebt maar een paar seconden om ze te overtuigen van jouw product. Ze moeten op jouw pagina blijven hangen, vergeet niet dat jij betaalt om hen op je pagina te laten blijven.

In het volgende gedeelte, Tips & Trucs, zul je voorbeelden van succesvolle omschrijvingen in verschillende talen vinden.

Met betrekking tot de looptijd van de campagne, hebben wij ondervonden dat de beste verkopers uitstekende resultaten verkregen in een periode van 7 dagen. Met alles wat langer duurt riskeer je een afname van je ROI, zelfs wanneer deze positief blijft. Maak je geen zorgen, je kan contact met ons opnemen als je de looptijd van je campagne wilt verlengen als de campagne nog loopt (sellers.team@teezily.com).

De URL van de campagne is de link die de klanten naar de webpagina van jouw campagne stuurt. Het beste wat je kan doen is een link creëren die correspondeert met de naam van je niche.

Laatste optie: kiezen of je een “gegroepeerde” bezorging wilt of niet:

In de gevallen wanneer je een evenement organiseert of wanneer je potentiële klanten geografisch gezien dichtbij elkaar zijn, kan je kiezen voor de optie “gegroepeerde bezorging”.

Het voordeel van de “gegroepeerde bezorging” optie: kopers betalen geen verzendkosten.
Het nadeel van de “gegroepeerde bezorging” optie: het is aan jou om de verzending van de bestellingen te organiseren wanneer zij arriveren voor de kopers die hebben gekozen voor gegroepeerde bezorging.

Wanneer je deze optie kiest, hebben jouw kopers de keuze tussen de standaard verzendwijze naar hun adres en het product ophalen op de plaats die jij hebt uitgekozen.

Je kunt nu klikken op Lanceer jouw campagne.

Je campagne is klaar! Je kopers kunnen kiezen uit alle opties in het keuzemenu wanneer zij tot kopen overgaan.