Liefdadigheid campagnes op Teezily

Als uitsluitend online platform, laat Teezily veel gebruikers over de hele wereld toe om hun campagnes te lanceren zodat zij hun doelen kunnen behalen, dit kunnen lucratieve of humanitaire doelen zijn.

Wij zijn dankbaar dat Teezily gebruikers in staat zijn om geld in te zamelen en mensen te helpen via sociale en liefdadigheid campagnes. Veel van de ongelukkige gebeurtenissen zoals terreur aanslagen (Parijs, Berlijn, Brussel etc.), natuurrampen (aardbevingen in Italë, Nepal, Indonesië) sporen verkopers aan om deze problemen op te lossen en slachtoffers te helpen door middel van het lanceren van campagnes bij Teezily.

Maar aan de andere kant, hebben klanten wel een bevestiging nodig vanwaar het geld naartoe gaat. Zij willen graag een bevestiging hebben dat hun steun een steentje bijdraagt zodat er betere dagen gaan komen.

Om hun goede wil te vergemakkelijken, hebben wij een aantal belangrijke punten waar de verkopers op moeten letten bij het lanceren van liefdadigheid campagnes bij Teezily.

  • Geef duidelijk aan bij de beschrijving van je campagne wat het doel is ervan. Geef aan dat de campagne bedoeld is voor goede doelen.
  • Geef aan wat de namen zijn van de verenigingen of derde partij(en) met een aanduiding van waar de winst naartoe gaat.
  • Voorzie jouw publiek van media platforms waar zij het project kunnen inzien, denk hierbij aan een website, Facebook, of andere social media
  • Communiceer met ons over de bank / Paypal / Payoneer rekening van de desbetreffende vereniging. Ons juridisch team zal het controleren en na de controle zal het geld overgemaakt worden door ons financiële team
  • Alle campagnes die er niet in slagen om de aan de bovenstaande voorwaarden te voldoen in de komende 24 uur, zullen worden stopgezet door ons team en de betaling zal in de wacht gezet worden tot nadere aankondiging.

 

Wij kunnen een dagelijkse verbetering van conversiepercentages garanderen, door verkopers en klanten goede ervaringen te laten ervaren.

 

Voor meer informatie, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar sellers.team@teezily.com.