Hur kan man skapa en PPE bild!

Logga in på Facebook-sidan som du skapade tidigare och med vilken du kommer att marknadsföra din kampanj.

Var noga med att inte blanda ihop “bild efter sida” med “postlänk”, “video post” och “status”. Nedan är en skärmbild av en “postlänk”: detta motsvarar att kopiera/klistra in länken till din kampanj Teezily.

 

 

Liten precision: “postlänk” är en klickbar länk i motsats till ” image page post ” bara är en bild av din T-shirt.

 

Vi föredrar formatet “image page post”, eftersom det ger oss möjlighet att nå publiken som vi riktar oss till på ett effektivare sätt. Bildens stora format (1000×615)  ökar klickfrekvensen på din publikation med signifikant än en”postlänk”och därmed främjar den bättre värvningen av köpare just därför att de ser designen som du säljer till dem. Detta är också den bästa annonsformatet för att debutera med tshirtsmarknadsföring när du har en liten budget.

 

Om du vill hämta bilden av T-shirten som du kommer att erbjuda till försäljning, gå till din kampanjsida och spara bilden på din T-shirt, se nedan:

 

 

Ladda upp din bild i JPEG- eller PNG-format genom att tillsätta en lämplig bakgrundsfärg för att attrahera dina köpare i deras nyhetsflöde.

 

Vi rekommenderar att du använder gul som bakgrundsfärg som väcker uppmärksamhet och förbättrar din klick frekvens. Rödfärgen skapar brådskande och uppmuntrar Facebook-användare som möter din annons att skynda och klicka på länken du erbjuder dem. Orange är en riktig “uppmaning till handling” också.

 

 

 

För att få ut det mesta av Facebooks kraft, tveka inte att uppmuntra Facebook-användare som du har riktat dig till att dela vidare dina publikationer.

a. Exempel “Page Post Engagemang” att göra på din sida

 

NY Försäljning  -Endast för [NISCH]

Klicka här: www.teezily.com/nomdevotrecampagne

Även tillgänglig för män och i andra färger.

Begränsad Utgåva – Ej tillgänglig i butik. Allt kommer att säljas.

Klicka på länken och beställ din T-shirt nu innan det är för sent!

Glöm inte att dela med dina vänner. Köp tillsammans och spara fraktkostnader!

 

Det är viktigt att påpeka att detta är en nyförsäljning så att dina potentiella köpare inte är besvikna när dem anländer på din sida om det inte finns någon försäljning. Kom ihåg att lägga till exklusivitet och sällsynthet på ditt erbjudande så att dina köpare känner sig unika och privilegierade av din produkt!

Tänk på att vänner ofta har samma intressen och det finns en stor chans att vänner till personer som du har riktat dig till kan vara intresserade av att köpa din T-shirt.

Du kan även överväga att erbjuda en gratis T-shirt till den som har delat din publikation mest för att generera köpviljan bland personerna du riktar dig.

Glöm inte att återuppta din publik genom regelbunden feedback på din publikation så att dina köpare kommer att meddelas så fort en kommentar skrivs.

Ditt mål här är att öka spridning av publikationen GRATIS och få maximal trafik till din kampanj för att uppnå vinster till lägsta möjliga kostnad.