Hur kan du marknadsföra ditt “image page post” på Facebook och börja med din försäljning?

När du har skrivit på din sida din “image post engagement”, måste du skapa dig en “Annonshanteraren» Facebook-konto om du inte har det ännu. Registrera ditt kreditkort som skall vidtas marknadsföringskostnader som du kommer att nå för marknadsföring av dina kampanjer:

 

 

 

 

Du har nu 4 punkter på den här sidan för att nå din annonskampanj:

  • Text och länkar
  • Publik
  • Kampanj och annonsuppsättning
  • Budgivning och prissättning

 

a. Text och länkar

När det handlar om “ad preview” är det nödvändigt att klicka på “Remove” för att ta bort publikationer på “högra kolumnen” som gynnar bara lite synlighet på Facebook (se nedan):

 

Klick sedan på “Visa avancerade alternativ”, så att de kan välja pixel och en “URL tag.” Detta gör att du kan följa i avsnittet Statistik Teezily reklamfilmer som fungerar bäst beroende på de intressen du riktar dig på en enda nisch. Här är det av intresse “rottweiler” som vi skrev “? Var = introttweiler”.

Du kan följa omvandlingen av din annonsering i “Get variabler” avsnittet på fliken Statistik.

“URL tag” du måste ange måste ta formen var key =, d.v.s. det kan vara av intresse = rottweiler som visas i skärmdumpen nedan. Se till att du är intresserad registrera här motsvarar den ränta som du sätter i “Hearing” strax under.

Du skulle också ha valt “? Var = newsfeeddesktop” för att få din trafik statistik sedan att reklam på stationära datorer eller “? Var = 21-34” för omvandling av 21-34 år målet.

Vi kommer sedan att ge klick frekvens, konvertering och antalet T-shirts som köpts från denna reklam.

 

b. Publik

I det här avsnittet, måste du välja demografiska målet du vill riktar dig till.

Även om du har skrivit din annons på engelska eftersom många av dina kunder är bosätta sig i olika länder, rekommendera vi att du rikta till land ett i taget för att inte “bryta” din konvertering.

När det gäller åldern på din publik, rikta dig helst mot människor som sannolikt kommer att ha ett kreditkort för att betala online och/eller har råd med det du erbjuder. Vi finner att vår försäljning riktar främst Facebook-användare som har mer än 21 år.

Sedan registrera intresse du har identifierat i “Audience Insights” och de av den forskning du har gjort på den nisch du riktar dig till.

Fält “beteenden” är inte nödvändigt eftersom du riskerar att tvinga din publik genom beteenden som Facebook-användare ofta inte är informerade om.

Det bör vara fram och tillbaka mellan din annonsering och din analys i “Audience Insights” för att bättre rikta dina konsumenter. Hur gammal är köpare av din T-shirt? Vilka sidor har de gillat på Facebook? Etc.

 

c. Kampanj och annonsuppsättning

 

Här kan du starta din kampanj med en daglig budget på € 20. Denna budget gör att du kan samla in maximal information om din målgrupp och få de första resultaten av kampanjen.

Kampanjen måste ange vilken typ av reklam du valt. I exemplet nedan finns det ett nyhetsflöde reklam och PPE.

 

Du bör också vara säker på att korrekt namnge din “ad set”, som skall innehålla uppgift om nisch du riktar dig och ange även dess ålder.

Budgeten du väljer tilldelas av Facebook på “ad set” och inte i enlighet med den “ad”.

 

d. Budgivning och prissättning

När det gäller “budgivningen”, välj “Optimera för Sida Post Engagement”, som ser till att din budget inte kommer att användas för snabbt och klick sedan på “Lägg order”.

 

e. Skapa liknande Ad

När du placerar din annons rekommenderar vi att du gör samma reklam endast genom att ändra “URL tag” för att veta vad det bästa publicitet omvandlas de olika intressen som du tidigare har identifierats.

 f. Ange namnet på din annons

När din annons är klar, måste du byta namn på den för att få en snabb överblick av dess effektivitet för de olika intressen som berörs.

Nedan är hur man byter namn på en annons.

Anger den avkastning du syftar på. Detta hjälper dig att snabbt ta reda på vilket intresse konverterar bättre jämfört med andra reklam och andra intressen!