Top 5 Design Programma’s

In dit artikel bespreken we de meest efficiënte online design hulpmiddelen. Hier is een lijst met vijf software progamma’s die zijn bestudeerd door ons team. Het onderzoek was gebaseerd op vragen die meestal worden gesteld door gebruikers van online design programma’s. Overigens zijn de laatste twee progamma’s gratis en kun je die meteen uitproberen zonder ergens aan vast te zitten.

Serif Draw Plus is het eerste programma dat wij hebben geselecteerd. Volgens ons is dit het meest efficiënte hulpmiddel op de markt. Het progamma is eenvoudig te gebruiken en stelt de gebruiker in staat om allerlei soorten designs te maken en te editen. De gebruikers kunnen vectors maken, effecten toevoegen en foto’s bewerken. Het progamma is erg makkelijk te gebruiken door mensen met minder ervaring. Tevens, is dit progamma te gebruiken voor online en printing designs en biedt het een groot aanbod van illustratie tools aan.

Alhoewel het progamma veel biedt aan haar klanten, kunnen we zeggen dat ze op één vlak te kort schieten, namelijk; dat ze te weinig basic tools bieden voor het foto editen. Daarom is dit progamma meer bedoeld voor de ervaren designers die opzoek zijn naar een geavanceerd software.

Prijs: 110€

Beschikbaar op Windows

CorelDraw Home & Student Suite X7 is de tweede meest aangeraden online design software in onze lijst. Ook heeft het bijna dezelfde voordelen als ons top programma, Serif Draw Plus en zijn de functies minder gedetailleerd dan bij Serif’s. De handigste tool hier is de support service die het hoogste beoordeeld werd op verschillende websites. De website gebruikt forums en video tutorials om nog gebruiksvriendelijker te worden, ongeacht het niveau van de gebruikers.

Dit progamma mist basic photo editing tools. Van de doelgroep wordt verwacht dat ze wat meer expertise hebben met betrekking tot dit vakgebied. De gebruikers van photo editing tool zijn voornamelijk opzoek naar specifieke, gedetaillieerde updates en precies materiaal, net als CoolDraw’s.

Prijs: 120€

Beschikbaar op Windows

Adobe Photoshop Elements blijft aan de top van de design tool industrie. Adobe Photoshop biedt verreweg de meeste functies aan. Getiteld als de industrie-standaard vector graphics app, stelt je staat om logo’s, pictogrammen, schetsen, typografie en complexe illustraties te maken voor verschillende doeleinden zoals printen, web, interactief, video en mobiel. Om Adobe Photoshop succesvol te kunnen gebruiken moet je basisontwerp kennis hebben.

Website: https://www.adobe.com/fr/creativecloud.html?promoid=KLXLR

Prijs: 59.99 €

Beschikbaar voor Apple en Windows

SumoPaint is gratis (je kunt de pro versie voor 15€ kopen) en alleen beschikbaar op web browser. Het is waar dat het platform minder gedetailleerde aspecten biedt dan de andere programma’s. Dit programma is erg praktisch en maakt gebruik van alle basis tools. Ook correspondeert het met alle behoeften van designer’s. Het feit dat het gebruik van de browser de computer niet belast en je kunt er verschillende tools en pagina’s snel mee uploaden. Iedere gebruiker kan zelf gemakkelijk en veilig design’s downloaden en bewerken.

Prijs: Gratis (Pro device: 15€)

Beschikbaar op Web Browser (Vereist Adobe Flash Player)

GIMP is de beste gratis desktop software die we hebben gevonden, het beschikt over alle tools die nodig zijn voor geavanceerd gebruik – alhoewel het precisie mist in sommige functies – maar de gebruikers zijn tevreden. De meeste tools die zijn besproken in dit artikel kun je terug vinden in dit programma. GIMP heeft nieuwe schema’s uitgevonden en het biedt nieuwe aspecten aan gebruikers om te oefenen.

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor Linux, Apple en Windows

Dit zijn volgens ons de 5 beste design programma’s die te vinden zijn op het web. Ons team heeft geprobeerd om alle vragen die gebruikers hebben te beantwoorden. Deze vijf progamma’s kunnen gebruikt worden door verschillende gebruikers met allemaal andere behoeftes.