Tips & Trucs

Om meer uit je originele advertentie te halen: lanceer een promotie-actie 24 tot 28 uur voor het einde van je campagne om opnieuw de aandacht te trekken van je publiek. Creëer een promotiecode op Teezily en gebruik de “Offer” optie om een nieuw bericht op je Facebook pagina te plaatsen. Richt dit bericht op de mensen in je publiek die nog geen T- shirt hebben gekocht (“customised audience” van je campagne behalve www.teezily.com/thank_you).

De interface om je promotie te configureren op Teezily ziet er als volgt uit:

Wanneer je je code hebt gecreëerd, ga je naar het gewone webadres van je campagne en plak “?pr=PROMO10” achter het eind van de URL, zoals hier weergegeven:

Als je ROI altijd positief is geweest, moet je doorgaan met het verhogen van je budget, zonder de frequency te laten stijgen. Als het verandert van 1 tot 1.2, betekent het dat je campagne goed werkt, en dat je advertentie vaker is gezien door dezelfde persoon. Als je advertentie goed werkt en je budget stijgt, zal de frequency niet stijgen.

Soms zullen Facebook gebruikers je conversie schaden door negatieve reacties op je advertentie te posten. Verberg deze reacties aangezien deze andere potentiële klanten zouden kunnen ontmoedigen om je producten te kopen.