Een externe grafisch ontwerper inhuren

Hier is een lijst van websites waar je op kunt kijken om een grafisch ontwerper in te huren voor het het creëren van jouw designs:

http://fiverr.com/ (5$ per design)

http://elance.com

http://odesk.com

http://99designs.fr

Als je hebt besloten om je ontwerp uit te besteden aan een ontwerper, probeer dan het concept zo duidelijk mogelijk te beschrijven zodat je precies krijgt waar je om gevraagd hebt.

Bezoek deze websites en stuur je verzoek naar kandidaten nadat je bij iedere ontwerper gevraagd hebt om een “cover letter”, hierin moet staan dat er een adequate en juiste communicatie tussen jullie zal plaatsvinden tijdens het proces. Vraag hen ook voor toegang tot hun portfolio’s om er zeker van te zijn dat je de meest competente ontwerper hebt gekozen voor je verzoek. Waarschijnlijk moet je ook een aantal voorbeelden van T- shirts invoegen, zodat de grafisch designer op de hoogte is van de kwaliteit die je wilt.

Onthoud dat je ontwerpen in een high definition format moeten worden gemaakt (.png, .jpeg, .jpg or .eps with a minimum of 300dpi). De ontwerper moet dus weten hoe Photoshop en Adobe Illustrator werkt.

Je kan ervan uitgaan dat je tot 10€ per uur betaalt voor een grafisch ontwerper op deze websites.