Universele tips om jouw campagne te promoten

Dit artikel zal een aantal tips geven over hoe jij je campagnes kunt promoten. Het gebruik van promotie strategiën zullen je helpen bij het specifiek targetten van jouw publiek. Creëer een promotie / marketing strategie afhankelijk van jouw publiek en hoe je hen wilt aanspreken.

 

Voordat we beginnen moet je jezelf afvragen hoe goed kent mijn doelgroep me…

 

Campagnes voor een specifieke doelgroep

Heb jij al e-mail marketing gebruikt? Nee? Dan is dit zeker iets dat je moet overwegen. Met deze strategie kun je een interpersoonlijke relatie opbouwen met jouw klanten. Hiervoor moet je wel engagement creëren met de klanten die opnieuw wilt benaderen. Vermijd het verkopen van producten zonder dat je belangrijke informatie van jouw klanten hergebruikt.

 

Het maken van een Facebook pagina

De tweede tip voor het promoten van jouw campagne is het gebruiken van een Facebook pagina. Facebook biedt jouw een geweldig platform waar je veel potentiële klanten of bestaande klanten kunt bereiken. Ook is Facebook een handige tool om klanten te steeds op de hoogte te houden  van jouw producten door middel van retargeting.  Wil jij graag een Facebook pagina opzetten voor een specifieke campagne? In het volgende artikel lees jij hoe je dat kunt doen : http://university.teezily.com/hoe-creeer-je-een-facebook-pagina/