Hoe creëer je een Facebook pagina?

Op een Facebook pagina kun je je shirt promoten om het doel te behalen dat je eerder hebt vastgesteld. Het is essentieel om er één te creëren als je je T- shirts gaat promoten. Klik op “Pagina maken” en laat de online gids je helpen om het op te zetten.

Er zijn twee opties waaruit je kunt kiezen om je T- shirts te promoten op een Facebook pagina:

  • Maak een pagina die alle campagnes bevat die je lanceert met Teezily ongeacht de verschillende niche markten waar je je op richt.
  • Maak een pagina en bouw na verloop van tijd een publiek van potentiële kopers in een niche markt op. Wanneer je eenmaal je publiek hebt, kun je gratis de advertenties voor de producten aanbieden op je pagina. Het is zeer belangrijk dat je een publiek opbouwt van minimaal tienduizend mensen zodat je actie waardevol is. Op dit moment betaal je voor het publiek, maar hierna kan je kan vrij, zonder kosten, berichten posten op je pagina. Het is een business en op de lange termijn moet het je klanten voorzien van betrouwbare inhoud, zodat ze lid blijven van jouw pagina en je je producten kan verkopen.

In beide gevallen is het zeer belangrijk om je potientiële klanten te laten zien dat ze jou en jouw producten kunnen vertrouwen. Doe dit door een omslagfoto, een geschikte naam en een omschrijving te geven aan je Facebook pagina, zelfs als deze nog geen fans heeft.