Het opstellen van seizoensgebonden Home pagina’s en FB/Twitter pagina ontwerpen

Wanneer klanten op een link klikken naar jouw homepagina/ Facebook pagina etc. letten zij vooral op het ontwerp van de pagina. Is de omslagfoto boeiend genoeg? Het uiterlijk van jouw pagina is wat de klant aanspoort om een aankoop te doen of laat besluiten of jouw bedrijf wel betrouwbaar is. Met een up-to-date homepagina laat jij zien dat je altijd enthousiast bent om jouw klanten te voorzien van de nieuwste trends.

Het jaar biedt veel kansen aan om jouw pagina er vers te laten uitzien zodat jij nieuwe klanten kunt aantrekken. Bedek jouw logo’s met een winterjas of verstop een paar paaseieren zodat je jouw klanten kunt aansporen om hun cadeaus bij JOUW pagina te kopen, zorg ervoor dat zij in een shopping mood komen!

Het kerst seizoen is één van de belangrijkste, omdat er veel ogen gericht zullen zijn op jouw pagina, dus zorg ervoor dat zij blijven. E-commerce is constant aan het groeien en steeds meer mensen kopen hun cadeaus online, dus is het jouw tijd om te schijnen. Elke feestdag is een reden voor een pagina make-over en wij hebben een paar voorbeelden zodat wij jou kunnen inspireren.

Om de 2 maanden publiceren wij een nieuwe Teezily post met een kalender van alle internationale evenementen en feestdagen, neem een kijkje!

In het volgende artikel delen wij ons logo en omslag ontwerpen zodat jij geinspireerd raakt. Wij beginnen met onze reguliere, niet-seizoensgebonden ontwerpen, dat ons basisontwerp is voor elk nieuw ontwerp.

SEASONAL COVERS

U+21C8.svgGelukkig Nieuwjaar look


Winter / Kerst looksU+21CA.svg

SEASONAL COVERS2


Halloween lookU+21CA.svg

SEASONAL COVERS3

U+21C8.svgMovember look


Vs verkiezingen lookU+21CA.svg

SEASONAL COVERS4

U+21C8.svgHerfst Look


Valentijnsdag lookU+21CA.svg

SEASONAL COVERS5

U+21C8.svgBack to School look