8 feiten die je moet weten over de EU en de VS markten

Vandaag delen wij 8 feiten over onze Europese markt (Duitsland, Oosterijk, Belgie, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden en VK) en onze VS markt.

De informatie zal je helpen beter deze markten en klanten te begrijpen m.b.t gedrag en voorkeuren, om jouw campagne een boost te geven groeit jouw TZ business.

1) De gemiddelde bezoeker gebruikt een mobiele telefoon:

Mensen gebruiken mobiele apparaten (mobiele telefoon en tablets) voor een breed scala aan activiteiten, inclusief smsjes, sociale media maar ook surfen op het web en online winkelen op een makkelijke en snelle manier.

2) De gemiddelde bezoeker via Facebook:

Negeer de kracht van soaciale media niet, met name Facebook. Indien een klant geneigd is om een website via dit sociale netwerk probeert te bezoeken, misschien zul je moeten meer investeren in Facebook Ads om je klanten meer te betrekken.

3) Gebruikte besturingssysteem:

iOS? Windows? Android? Welke denk jij dat het meest gebruikt wordt?

4) Meest populaire T-shirt kleuren:

De keuze voor een kleur is subjectief en verschilt per klant, maar laten we eens kijken naar welke kleuren er op de EU en Vs markt het meest gekozen worden. We hopen dat deze informatie jou zal helpen met het kiezen van een nieuwe markt.

5) Meest populaire T-shirt maten:

De keuze voor een maat is geen makkelijke als je een product campagne lauched: zal ik alle maten voorstellen of alleen de meest voorkomende? Vanaf nu kun je de maten vinden die het meeste gebruikt worden in een bepaalde martken om gefrustreede klanten te voorkomen.

6) Kleding kiezen met aanzien tot het seizoen:

In dit deel, zul je achter komen wat voor producten er worden verkocht afhankelijk van… het seizoen! Kopen klanten in de zomer altijd een Tank top en in de winter altijd een hoodie? Laten we dat eens bekijken!

7) Meest populaire tijd van de dag om de website te bezoeken:

Op welk moment bezoeken mensen onze website? Vroeg in de morgen? Of laat in de avond? Met deze informatie kun je nu jouw campagne gebruiken om op het juiste moment je Facebook post te posten.

8) De meest populaire dag om de website te bezoeken:

Bezoeken onze klanten alleen onze website in het weekend of bezoeken ze onze website ook doordeweeks om een product aan te schaffen.

Klik op de links hietonder om onze e-markt infographics te downloaden.

Duitsland

Oosterijk

België

Frankrijk

Italië

Nederland

Spanje

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten