Herfst Trends 2017

Het is eind augustus en 2017 bereid zich voor op zijn laatste loodjes! Na de heerlijke zomer brengt de herfst niet alleen regen en vallende bladeren met zich mee, maar ook knusse tijden op de bank. Wat een perfecte tijd dus om een net zo knusse Teezily trui te dragen. Op de hoogte blijven met de laatste trends en events is voor het creeeren van relevante, seizoengebonden campagnes enorm belangrijk. Om deze taak makkelijker te maken, hebben we alle herfst trends van 2017 op een rijtje gezet!

 

Helder, Helderder, ROOD

Rood is niet alleen de seizoensfavoriet, maar ook dé herfstkleur van 2017! We hebben het hier over helder rood! Hulp nodig met het combineren van deze kleur en andere tinten? Neem een kijkje bij Pantone’s herfst kleuren en ga los:

AUTUMN_2017_TRENDS_Bright,_brighter,_RED

Politieke slogans

Een nieuwe president in de VS, Macron in Frankrijk en de verkiezingen in Duitsland om te hoek. 2017 is het jaar van politieke veranderingen en van mensen die hun meningen op alle mogelijke wijze uiten door middel van een publieksfavoriet: het T-shirt! Tijd dus, om je politieke hoed op te zetten!

AUTUMN_2017_TRENDS_Political_slogans

70s Vibe

De jaren ‘70 zijn er om te blijven! Na hun revival in de zomer van 2017, zullen ze gedurende de herfst net zo belangrijk zijn. Het verschil? Het gaat allemaal om de patronen. Dus geef je ontwerp veel liefde en vrede en word creatief met de ontelbare mogelijkheden  die deze tijd je biedt.

AUTUMN_2017_TRENDS_70s_Vibes

 

Diepere Bloemen
Ook bloemen zijn een trend die we mee de herfst in nemen. Het motto luidt; ‘hetzelfde, maar toch verschillend’. De patronen horen donkerder en somberder te zijn. Het warme en bloeiende licht blijft echter hetzelfde.

AUTUMN_2017_TRENDS_Deep_Florals
Upcoming Autumn Holidays and Events
Om het begin van het koude seizoen nog leuker te maken, zijn er natuurlijk een aantal feesten die we niet mogen missen. Halloween, Thanksgiving en het Chinese mid-herfst festival zijn de beste feestdagen om het feestseizoen te beginnen. Black Friday en Cyber Monday mogen ook niet gemist worden en bedrijven over de hele wereld doen nu mee met de menigte.

AUTUMN_2017_TRENDS_Upcoming_Autumn_Holidays_and_Events

AUTUMN_2017_TRENDS_Upcoming_Autumn_Holidays_and_Events2

Herfst activiteiten
Regenachtige dagen binnen blijven, de bladeren van de bomen zien vallen, appels van de bomen plukken, pompoen taarten, een maiz doolhof veroveren – Dit is herfst! Om de geest van de veranderende seizoenen te pakken te krijgen kunnen we inspiratie uit vele dingen in het leven halen.

AUTUMN_2017_TRENDS_Autumn_Activities
Fantastische Herfstachtige lettertypes

Het enige wat er nu nog moet gebeuren is al deze fantastische ideeën aan elkaar knopen en een herfstachtige lettertype toevoegen, die de perfecte sfeer zullen creëren. Hier is onze selectie:

AUTUMN_2017_TRENDS_Amazing_Autumn_fonts