Sätt ett försäljningsmål

Här kommer vi att sätta vårt försäljningsmål.

 

 

Nu måste du ange din valuta och ditt försäljningsmål: det vill säga det minsta antalet tröjor du vill sälja. Vi råder dig att välja ett rimligt försäljningsmål på 50 till 100 maximum vid markören även om du redan är en stor säljare eftersom dina tidiga köpare riskerar att avskräckas av att se ett alltför högt mål. För nybörjare, börja med ett mål på 10 eller 20, även om din budget för att gynna kampanjen är begränsad.

 

Vad som än händer, även om du säljer fler produkter än ditt mål, kommer vi att donera en del av vinsten mellan försäljningen samt ditt försäljningsmål. Du har förtjänat det!

Om du har en budget för dina annonser under 500 € för hela din kampanj, rekommenderar vi ​dig att sätta ett försäljningsmål på 20 T-shirts.

Bifoga sedan ditt försäljningspris: du kan välja att tjäna 5, 10, 15 eller 20 € per produkt, eller annars att ha en vinst som är lika med € 0 genom att sätta ett försäljningspris som motsvarar det minimipris som föreslagits av Teezily.

 

Slutligen, välj alla andra produkter du vill erbjuda dina köpare. Hoodies ger dig möjlighet att få större vinst än t ex t-shirts som säljs per enhet för likvärdigt arbete ur ett marknadsföringsperspektiv. Du kan enkelt dubbla din marginal på hoodies jämfört med T-shirts! Du bör dock ta hänsyn till vilken säsong det är och vilka länder du riktar dig mot. Det kommer naturligtvis att bli mycket svårare att sälja hoodies under sommartid på den grekiska marknaden än under vintertid på den svenska!

 

 

I vårt exempel har vi valt att lägga till fyra olika stilar: T-tröjor Unisex rund hals i kungsblå, vit och  röd samt rosa linnen. Du kan lägga till upp till 10 olika modeller i varje kampanj.

 

Viktigt: Var noga med att ställa in försäljningspriset för varje modell.

Vi rekommenderar att du väljer ett försäljningspris som tillåter dig att få en betydande fördel. Du behöver inte arbeta gratis! Ange ett försäljningspris som inte är “jämt”. Du kan få en bättre vinst genom att sätta ett pris på  € 24,49 eller 18,99 € än om du skulle sätta € 25,00 eller 19,00 €!

Det kan vara bra att tänka på “psykologiska” priser som t ex: € 14,95, 19,45 € eller 29,99 €.

Tveka inte att fråga någon av våra Country Managers om rekommenderade försäljningspriser för varje produkt och land.

När Steg 2 är klart, klicka på Nästa steg (Next Step) och gå till steg 3.