Beskrivning

 

I detta steg kommer vi att lägga till en titel och skriva en kort beskrivning som kunder kommer att läsa när dem går på din försäljningssida. Vi kommer också att välja varaktigheten av försäljning och kampanjsidans URL.

 

 

Det är viktigt att du lyckas skapa exklusivitet och begränsningen i din beskrivning för att utlösa köpviljan. Dina köpare inte vill bära samma kläder som sina grannar, sina vänner eller kollegor, Gör dem unika! Utlös köpviljan från din publik genom att skriva några ord i fet eller kursiv stil. Du har bara några sekunder för att övertyga dem att inte lämna sidan som du har betalat för.

 

I nästa motto, tips, kommer du att hitta exempel på beskrivningar som är verksamma på flera språk.

Jämfört med den tid som kampanjen, fann vi att de bästa säljarna fick utmärkta resultat under en period om sju dagar. Längre tid än 7 dagar kan sänka din avkastning även om det är fortsatt positiv. Oroa dig inte, du kan kontakta oss om du vill förlänga din period med några dagar efter köpet (sellers.team@teezily.com).

 

 

 

Kampanjen webbadress är den länk som leder dina köpare till kampanjsidan. Det bästa valet är att utarbeta en länk i samband med namnet på nischen.

 

 

Sista alternativet: att välja eller inte “grupperad leverans”

 

 

Om du organiserar ett evenemang eller din framtida köpare är omkring dig, kan du välja att erbjuda alternativet “Grupperad leverans”.

+ Med Alternativet “Group Delivery” : köpare betalar inga fraktkostnader.

_  Med Alternativet “Grupp Delivery”: det kommer att vara upp till dig att organisera sändning vid tidpunkten för mottagandet av kort som kommer att innehålla alla order där dina köpare valde medföljande leverans.

Om du väljer det här alternativet när du beställer, dina köpare kommer att få välja standardalternativet (hemleverans) eller hämta produkten i den adress du anger.

Du kan klicka på Starta din kampanj (Launch your campaign).

 

 

Kampanjen är klar! Dina köpare kan välja bland de tillgängliga alternativen genom att klicka på menyn nedan vid köptillfället.