Hur skapar jag en Facebooksida?

En Facebooksida tillåter dig att promota din t-shirt mot din definierade målgrupp. Det är därför mycket viktigt att skapa en Facebooksidaför att kunna börja marknadsföra dina t-shirts. Klicka på Skapa en sida och låt screenguiden hjälpa dig med alla nödvändiga intställningar.

Här har du två alternativ för att promota dina t-shirts på en Facebooksida:

  • Skapa en sida som inkluderar alla kampanjer som du lanserar med Teezily, oavsett om de riktar in sig på olika nischar.
  • Skapa en sida och bygg upp en kvalificerad publik av potentiella köpare från din nischmarknad över tid. När du en gång har skapat en publik, jag du erbjuda dem alla typer av designer du vill, gratis. Om du vâljer detta sätt, är det viktigt att du bygger upp en stor publik, på tiotusentals personer mininmum, så att dina handlingar får genomslagskraft i form av försäljning.  Du betalar för din publik nu, men du kan posta vad du vill på din sida. Det är ett företag och i det långa loppet kommer dina medlemmar bli lojlala, och du kan börja marknadsföra  dina produkter till dem.

I båda de nämnda fallen, är det viktigt att visa dina potentiella köpare att de kan lite på dig och dina produkter. För att göra det, lägg till en bakgrundsbild, ett lämpligt namn och en beskrivning till din Facebooksida, även om den inte ännu har några fans.